Golf Mallorca ‘colpeja’ a favor dels nens ucraïnesos

La secció mallorquina de golf fa una donació econòmica a l’entitat Aldeas Infantils SOS.

La guerra d’Ucraïna ha destapat una espontània manifestació de solidaritat per part de la societat europea i en general i espanyola en particular que es tradueix en moltes iniciatives i donatius.

          És important, en aquest context, tal com aconsellen les oenegès especialitzades en fer arribar donatius de tot tipus a zones en conflicte o molt necessitades de productes bàsics, que aquestes mostres de solidaritat es facin d’una manera racional i vehiculades per autoritats o entitats socials especialitzades, precisament per assegurar que els ajuts arriben als destinataris i que son ajusts realment necessaris.

Per als nens d’Ucraïna

En aquest sentit, la secció Golf Mallorca va fer entrega d’un xec per import de 1.000 euros a l’entitat Aldeas Infantils SOS, per ajudar els nens i les famílies d’Ucraïna, dins del programa que aquesta entitat solidària està duent a terme sobre el terreny, és a dir, l’escenari de la guerra.         

          “La nostra contribució pertany als diners que els qui formem part de la secció mallorquina de golf, hem recaptat, en cadascun dels torneigs socials als que hem participat en les dues darreres temporades”, explica el delegat, Enric Ferrer. 

Recaptació solidària

En la fotografia que acompanya aquesta notícia, Enric Ferrer i Albert Rius fan entrega, en nom de la Soci i la secció Golf Mallorca, del xec del donatiu a Isabel Santamaría, la directora d’Aldeas Infantils SOS a les Balears, qui va agrair el gest “que demostra la sensibilitat de la vostra Associació del Personal de “la Caixa” per les bones causes”. Enhorabona!

Entrada anterior
Golf Girona guanya la Copa Catalana
Entrada següent
Alacant estrena secció d’excursions i cultura
Menú