Golf Girona guanya la Copa Catalana

Un any més es va disputar aquesta competició conjunta amb les quatre seccions catalanes.

El club Golf de Torremirona va ser la seu de la VIII Copa Catalana de Golf de la Soci, organitzada per Golf Girona i que enfronta les quatre seccions catalanes de golf, és a dir, a més de la gironina, les de Golf Barcelona, Golf Tarragona i Golf Lleida.

Atenció perquè hi van prendre part 68 golfistes, el que converteix l’esdeveniment en un dels més concorreguts que se celebren a casa nostra. “Tots els inscrits van ser inclosos en les classificacions individuals”, explica el delegat gironí, Narcís Reixach, que són les de categories Scratx, Femenina, Handicap Inferior i Handicap Superior, les classificacions de les quals serveixen per “determinar la secció guanyadora”.

Activitat conjunta

És a dir, cada secció selecciona 10 jugadors dels quals es comptabilitzen les 7 millors targetes presentades, la suma de les quals defineix la classificació final per equips. Així, comptat i debatut, Golf Girona es va adjudicar la Copa Catalana 2021, liderant la classificació absoluta amb 260 punts acumulats, seguida per Golf Barcelona amb 234, Golf Tarragona amb 216 i Golf Lleida amb 208.

Una excusa per trobar-se

“Sobretot, sobretot i sobretot però, per a tots els que hi prenem part, la Copa és una ocasió excel·lent per retrobar-nos amb els companys i companyes d’arreu, passar una jornada plegat que es culmina amb el dinar de germanor, en què ens expliquem i parlem de les nostres coses, en un context de màxima relaxació i bona harmonia”, remata el delegat gironí. Fantàstic!