Bàsquet Barcelona acaba la Lliga

Tot i el brusc tall a temporada a causa de la pandèmia, “el que ens deixa la campanya 2019-20, és el record d’uns mesos, fins on es va poder, de bon bàsquet i d’una bona participació d’associats als partits de la nostra competició”, explica el cronista oficial de Bàsquet Barcelona, Xavier Aparicio.

            Així, a les instal·lacions del pavelló Hospitalet Nord es va disputar la Lliga Social més renyida de les darreres temporades i, “com si d’una sèrie de Netflix es tractés, no es va decidir fins a la segona pròrroga del darrer partit”, amb la victòria de l’equip Jugoplàstika sobre els Cèltics.

            El tercer lloc de la classificació final va ser per al Barna Lakers, que va estar compartint liderat fins a la penúltima jornada. El Can 60 van acabar en la quarta posició.

            Cal agrair la tasca dels capitans Claudi Reynés, que és el nou i flamant delegat de la secció, Quim Manso i Pep Ortiz ja que, com sempre, “per poder competir hi ha d’haver companys amb molta empenta i ganes d’organitzar els campionats per fer-nos més fàcil l’activitat a la resta”, apunta Aparició.

            Bàsquet Barcelona espera retornar a l’activitat aquest mes de setembre o l’octubre vinent, “amb moltes ganes i a més a més renovades” de tornar a encistellar en clau de Soci.

Entrada anterior
Golf Madrid, a per totes
Entrada següent
Astúries, solidaritat en bici
Menú