Cantada d’havaneres a l’INOUT Hostel

El divendres 26 d’abril, l’INOUT Hostel, situat a Vallvidrera (Barcelona), va celebrar de manera espectacular el 20è aniversari amb una jornada memorable. L’INOUT Hostel és un centre especial de treball d’hoteleria i restauració obert el 2004 per Icaria Iniciativas Sociales, entitat sense ànim de lucre, i va ser el primer servei d’hoteleria d’Europa amb el 90% de treballadors amb discapacitat a la plantilla.

Es tractava de la festa d’inauguració del Hostel, vint anys després, i ho van voler fer en gran. Entre les diverses activitats organitzades, va destacar l’actuació del grup d’havaneres de la Soci, els Llobarros platejats, que durant dues hores van omplir la jornada d’alegria i emoció.

Amb un ambient festiu i acollidor, prop de 500 convidats van ser testimonis de l’actuació, entre els quals hi havia distingides personalitats de l’àmbit institucional i empresarial. Destaquen, entre elles, el Ministre d’Indústria i Turisme, Jordi Hereu; el Conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries; el director del Grup Hoteler HUSA, Joan Gaspart; l’arquebisbe de Barcelona, Juan José Omella, o el vicepresident de la Fundació “la Caixa”, Juan José López Burniol.

Aquesta inoblidable jornada va ser una celebració de l’èxit i el compromís de l’INOUT Hostel amb la seva noble tasca i amb la qualitat del turisme a Barcelona. I tots els assistents i participants van poder gaudir d’una experiència única en un entorn privilegiat.

Entrada anterior
Èxit en la IX Copa Associació de Pàdel a Àvila
Entrada següent
Golf Barcelona participa en un torneig solidari a Golf Montanyà
Menú