Girona, amb la sensible mirada fotogràfica

Amb companys i companyes de procedència diversa, Fotografia Girona s’endinsa en la natura per captar-ne colors i paisatges. Ens ho explica el company Jaume Faig:

          Vam partir des de diferents comarques catalanes, com el Barcelonès, el Maresme, el Baix Empordà, l’Alt Empordà i el Gironès. Ens vàrem trobar tots a la Vall de Bianya i ens dirigim cap el petit poble miner  del Ripollès, Ogassa. 

          I va ser aquí on va començar la veritable sortida fotogràfica.

          Per una carretera molt estreta van enfilar en direcció a l’ermita romànica de Sant Martí d’Ogassa, Coll de Jou (el punt de sortida per pujar al Taga) tot seguint la ruta cap a Ribes de Fresser passant per la Bruguera.

Un espectacle cromàtic

En tot aquest tram vam podem gaudir de tota la paleta cromàtica que ens brinden els roures, faigs, cirerers bords, castanyers, rosers de pastor, blades, avellaners, avets i pins. Vaja! tot un espectacle que vam admirar, malgrat la pluja que no ens va deixar en tot el dia.

          La jornada va tenir el colofó merescut en un dinar a Ribes, en què tots els presents ens vam desitjar que la temporada 2022, la maleïda pandèmia ens permeti gaudir més presencialment i intensament de la fotografia i de la natura.  

Entrada anterior
‘El crèdit’, propera estrena de La Teatral
Entrada següent
A València, aposten per la multiaventura!!!
Menú