A València, aposten per la multiaventura!!!

Amb Ascensión Yepes com a impulsora, companys i companyes valencians han tingut la boníssima pensada de crear una secció dinàmica amb voluntat de promoure activitats divertides i molt intenses.

          Ens ho explica la mateixa delegada: “La veritat és que, la idea de crear una secció que hem anomenat de ‘multiaventura’, va sorgir pel fet que els meus fills s’estan fent grans i, com ens passa a molts pares, ens adonem que cada vegada volen fer menys coses en família”, comença la seva explicació.

          “Per tant, vam pensar que hi ha moltes activitats divertides, però que no tenim l’oportunitat de fer-les sovint, com pot ser fer una passejada en moto, fer un circuït de tirolines, sortir a navegar…, i que seria bo promoure-les per fer-les conjuntament pares i fills”, afegeix.

          Per tant, la idea és “provar a fer coses que normalment no fem i que segur que a molts dels nostres fills també els agradarà fer”, indica la delegada. “Jo sempre els dic als companys i companyes que han vingut a les nostres primeres activitats, que si se’ls acut alguna cosa que els vingui de gust provar, que ho diguin i ho provarem”.

Activitats divertidíssimes!

Les primeres activitats dutes a terme per MultiAventura Valencia van ser una sortida amb caiacs i una sortida amb motos d’aigua. “Tant l’una com l’altra van ser molt divertides”.

          La propera activitat que prepara MultiAventura Valencia és fer un circuït de proves a l’Embalse de Benaguéber, amb rapel, tirolines, escalada, tir amb arc, ‘Eurobungy’… T’hi apuntes?

Entrada anterior
Girona, amb la sensible mirada fotogràfica
Entrada següent
Alacant aposta pel falutx, i guanya!
Menú