Saragossa, amb molt bon sabor

La idea de crear la nova secció aragonesa va sorgir en un sopar de Pádel Zaragoza

El bon funcionament d’una secció i un ambient immillorable pot derivar en la creació d’una altra secció dedicada a una altra cosa: és el cas de Gastronomia Zaragoza, la nova proposta que engresca els companys i companyes aragonesos.

Javier Arnedo és el delegat: “La idea va sorgir en un dinar dels que fem a la secció de pàdel, després dels torneigs que juguem, i vam pensar en impulsar una activitat que es combinés amb l’esportiva”.

Per acabar-ho d’arreglar, “com que algun dels col·legues sempre presumeix de les seves dots de xef, entre bromes i propostes concretes de com tirar endavant el nou projecte, se’ns va ocórrer de crear una secció de gastronomia”, afegeix el delegat aragonès.

Tot s’ho fan ells

Dit i fet, Gastronomia Zaragoza organitza cada mes un sopar que una quadrilla dels seus components s’encarrega de preparar.

“Es tracta de decidir el menú, anar a comprar els ingredients al mercat i preparar l’àpat per a la resta dels companys i companyes”. El sopar se celebra en el local acollidor d’una penya gastronòmica.

Gastronomía Zaragoza, passen de la vintena i volen ser més! 

Entrada anterior
La Teatral triomfa al CaixaForum
Entrada següent
Història Barcelona, amb aires renovats
Menú