Història Barcelona, amb aires renovats

La visita a l’exposició operística del CaixaForum va agradar molt 

Amb aires completament renovats i una delegada amb molta empenta, la secció Història Barcelona es va congregar al CaixaForum per dur a terme una visita guiada a l’exposició Òpera: passió, poder i política

Més d’una trentena de companys i companyes van gaudir d’una experiència estimulant i innovadora “que integra música, pintura, dibuix, arquitectura, escenografia, tecnologia, instruments, partitures, vestuari, fotografia i actuacions de primer nivell per ofereix noves perspectives sobre un gènere artístic complex i apassionant”, explica Roser Páez.

Així, a través de vuit compositors emblemàtics, l’exposició mostra els moments clau de la història de l’òpera  i determina quines obres van reflectir i també modificar la vida social, política i cultural de les ciutats per a les quals es van crear.

Una aposta segura

A més a més, “va ser una experiència veritablement immersiva, gràcies a fer servir tecnologia d’àudio pionera que mai no s’havia aplicat a la música clàssica i que ens va transportar al món de la lírica en majúscules”, afegeix la delegada.

Història Barcelona és una aposta segura, que al llarg de l’any “us anirà sorprenent amb noves propostes”, conclou la Roser. Som-hi!

Entrada anterior
Saragossa, amb molt bon sabor
Entrada següent
A Tenerife: cuina i ‘envite’
Menú