La Teatral triomfa al CaixaForum

La nostra companyia representa l’obra Pels pèls en una sala auditori plena a vessar, amb motiu de la festa dels Voluntaris de “la Caixa”

Amb un repartiment format per set actors i actrius de generacions distintes però tallats pel mateix patró de la Teatral, la nostra companyia de teatre va triomfar en la festa d’agraïment als Voluntaris de “la Caixa”, que va tenir lloc al CaixaForum, el 12 de novembre.

Per a tan assenyalada ocasió, la Teatral va portar a l’escenari de la sala auditori del CaixaForum, la seva obra Pels pèls, de Paul Pörtner, que una setmana abans havia estrenat en l’estrena, valgui la redundància, de la sala de teatre de la nova seu social del carrer Sardenya.

Pels pèls és una divertida comèdia, amb aires de thriller i reality show, que gira al voltant d’un assassinat comès en una perruqueria. La Teatral va saber representar amb el to adequat i la gràcia precisa per connectar, des de la primera escena, amb un públic agraït i complagut.

La direcció va ser de Sílvia Massa i el treball dels tècnics de luminotècnia, so i attrezzo van certificar la feina en equip és el gran ‘secret’ de la Teatral.

PAS-Voluntaris de “la Caixa”

En el marc del PAS-Voluntaris de “la Caixa”, el muntatge i representacions de l’obra Pels pèls es va fer a benefici de Cultivant Vida, una l’oenegé que porta a terme projectes de desenvolupament per ajudar la població de Gambia. Ovació!

Entrada anterior
L’experiència dels primers auxilis
Entrada següent
Saragossa, amb molt bon sabor
Menú