Gastronomía Burgos continua fent acció social

El divendres 30 de juny, la secció de Gastronomía Burgos va col·laborar en l’activitat “Nos mojamos con la Sierra”, en el marc de l’acció social de la Soci, que va tenir lloc a les Piscinas de la Relumbrosa de Palacios de la Sierra, entre les localitats serranes de Salas de los Infantes i Quintanar.

L’activitat va ser una jornada de convivència entre la gent gran de la zona i el col·lectiu d’Aspanias de la comarca, entitat que intenta millorar la vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i trastorn del desenvolupament.

La jornada va començar amb una exhibició de treballs forestals i tall de troncs, en què diversos dels assistents s’hi van llançar i hi van participar de forma activa, cosa que va crear un ambient molt entretingut per començar el dia festiu. Després, el xef voluntari va dur a terme un taller de broquetes en què el col·lectiu d’Aspanias va mostrar els dots culinaris amb el suport dels monitors que els van acompanyar.

El moment àlgid va ser el dinar de germanor al porxo de les piscines que els concessionaris els van cedir i que els voluntaris havien muntat prèviament amb tot l’afecte.

Gastronomia Burgos, amb ajuda del Voluntariat de CaixaBank i de persones del poble, va elaborar un exquisit menú a base de broquetes, una crema freda de meló, unes delícies de porc a la graella i una espectacular fideuà realitzada en quatre paelles que va agradar a tots els comensals.

Un gran dia de festa en un paratge natural impressionant, on el més important va ser compartir l’experiència, enfortir vincles i posar el cor a les persones, cosa essencial perquè tot surti perfecte.

Entrada anterior
Final de la Lliga Social de Tennis Barcelona
Entrada següent
Excursions i Visites Culturals Girona puja al Tren Groc
Menú