Final de la Lliga Social de Tennis Barcelona

La festa de cloenda de la temporada de la secció Tennis Barcelona, va tenir lloc el dimecres 5 de juliol, a les instal·lacions del Club Esportiu Hispano Francès de Barcelona, on els tennistes barcelonins disputen habitualment els partits de la secció.

A les 19.00 hores, va tenir lloc la gran final del torneig eliminatori, que va enfrontar els dos grans dominadors de la Lliga Social. Durant dues hores, Jaume Sordé i Agustín Nelson Chicurel van disputar un partit molt intens, que va decantar al seu favor Chicurel amb un resultat de 6-4, 6-3.

Un cop acabat el matx, Delfí Urgelés, delegat de la secció, va ser l’encarregat de lliurar els trofeus als guanyadors: Agustín Nelson Chicurel, campió, i Jaume Sordé, sotscampió. I també als dos tercers classificats: Andreu Montmany i Sergi Urgelés.

Tot seguit, va tenir lloc el sopar de cloenda de la temporada, amb la presència dels finalistes i de membres de Tennis Barcelona, on va quedar clar que la companyonia, el bon joc i el bon rotllo s’imposen entre els companys de la secció. Durant el sopar, també es va parlar de la continuïtat de Delfí Urgelés com a delegat de la secció, qui va decidir que de moment continuarà un any més i comptarà amb l’ajuda d’Andreu Montmany per organitzar els partits. Això és la Soci!

Apunta-t’hi!
El mes de setembre vinent, Tennis Barcelona té previst arrancar la nova temporada 2023-2024 amb la Lliga Social, que canviarà de format: passarà a jugar-se una lliga de tots contra tots amb doble volta, que acabarà amb un play-off que disputaran els vuit primers classificats.

En funció dels inscrits es faran grups de jugadors de nivell similar, tenint en compte tant el nivell de joc, com l’edat i el sexe (les companyes seran molt benvingudes!).

Per tal de tenir temps de preparar els grups, pots ja inscriure’t des d’aquest mateix moment i fins a l’1 de setembre. Apunta-t’hi aquí!

Entrada anterior
Pádel País Vasco guanya el I Campionat d’Empreses Grupo Noticias FVP-EPF
Entrada següent
Gastronomía Burgos continua fent acció social
Menú