CUCA GÓMEZ, DELEGADA DE REMO ALICANTE

Els dimecres a la pàgina web de la Soci, toca ENTREVISTA. A continuació us presentem a la delegada de REMO ALICANTE, la companya CUCA GÓMEZ…

Per què t’agrada el rem?

Cuca: Perquè sempre m’ha atret en veure els falutxos amb els remers, des de quan passejava a prop del club de Regates d’Alacant.

Què t’aporta com a esportista i com a persona, el rem?

Cuca: El que m’agrada més del rem és l’exercici que es fa a l’aire lliure i el contacte directe amb el mar. I a Alacant sobretot amb el clima que tenim és un privilegi que cal aprofitar-ho.

Com es va crear la secció REMO ALICANTE?

Cuca: Doncs que en ser un esport que es practica en grup podíem gaudir tots els companys de la mateixa activitat i que millor forma que a través de la Soci, que ens ofereix tantes possibilitats ja que a més es pot anar afegint més companys.

La vostra és una secció potent i mixta…

Cuca: Jo la veritat és que sempre he treballat amb homes i dones i entenc que qualsevol activitat física, intel·lectual, de treball o d’estudi es pot fer tant per homes com per dones i no concebo les coses d’una altra manera.

Alguna idea per atraure més dones esportistes a la Soci?

Cuca: Doncs igual amb activitats que ens cridin més l’atenció a les dones, encara que aquí a Alacant hi ha moltes dones delegades a diverses seccions.

Entrada anterior
Gastronomia Baix Empordà ‘inaugura’ nova seu culinària
Entrada següent
Girona i Barcelona comparteixen la Copa Ryder
Menú