José Luis Muñoz premiat per la seva trajectòria literària

El nostre company, José Luis Muñoz va rebre el premi a la trajectòria en el marc del ‘Festival Castelló Negre’, que va tenir lloc en aquesta ciutat de la Comunitat Valenciana.

          El jurat que va atorgar aquest merescut reconeixement a Muñoz, va destacar la seva “fecunditat i versatilitat literàries”, així com “les valuoses aportacions al gènere negre des de fa més de 30 anys”.

          José Luis Muñoz, ha publicat fins ara 55 llibres. Entre les darreres publicacions cal citar El centro del mundo (Almuzara, 2020), una novel·la èpica sobre la conquesta de Mèxic per Hernán Cortes; Malditos amores (Bohodón Ediciones, 2021), de relats eròtic amorosos; La mort de l’impostor (Torre de Lis Editores, 2022), novel·la negra; Contes per a Paula (Literatura Oberta, 2021), de relats infantils; i Brother / Llibertat (Mil·lenni, 2022), potser la seva obra més ambiciosa, el primer volum d’una trilogia sobre el costat més fosc de la societat nord-americana, que coneix tan bé per vincles familiars i nombrosos viatges a aquest país.

            Entre els premis que ‘col·lecciona’ Muñoz, que també oficia d’articulista i de crític cinematogràfic i literari, cal mencionar: l’Azorín, el Tigre Juan, el Cafè Gijón, el Somriure Vertical, el Camilo José Cela, l’Ignacio Aldecoa i el Carmen Martín Gaite.      Enhorabona!

Entrada anterior
Futbol Sala Empordà, disputa el seu ‘torneig d’estiu’
Entrada següent
QUÈ FEM?… SETMANA DE L’1 AL 8 D’AGOST
Menú