Pádel País Vasco guanya el I Campionat d’Empreses Grupo Noticias FVP-EPF

El Grupo de Noticias, en col·laboració amb la Federación Vasca de Pádel-Euskal Padel Federazioa, ha organitzat el Primer Campionat d’Empreses Grupo Noticias FVP-EPF.

Amb els objectius de promoure l’esport com a eina per millorar les competències laborals i fomentar els llaços entre les empreses de l’entorn, aquesta competició es juga, al llarg del mes de juny, i de forma simultània, als 3 territoris històrics bascos: Bizkaia, Gipuzkoa i Araba.

Després de disputar la fase inicial, que es porta a terme a cada província entre l’1 i el 22 de juny, el 4 de juliol es va disputar la fase final, en una única jornada que es jugava en eliminatòries de quadre (vuitens, quarts, semifinal i final).

Des de les 9.00 h, es van disputar a Pádel Derio Club, les eliminatòries dels quadres A (principal) i B (de consolació) del torneig. Després dels quatre enfrontaments disputats, els companys de Pádel País Vasco de l’Associació del Personal de “la Caixa”, amb Álvaro Irueta, Natxo Agudo i Ibon Mintegui, es van proclamar campions del Grup A de Biscaia. Enhorabona als campions!