Èxit en la IX Copa Associació de Pàdel a Àvila

El dissabte 27 d’abril va tenir lloc a Àvila la IX Copa Associació de Pàdel, que va tenir com a amfitrió i organitzador Valentín García Rodríguez, delegat de Pádel Ávila.

Amb la participació de 62 jugadors, de les seccions d’Astúries, Àvila, Barcelona, Empordà, Madrid, Mallorca, País Basc, Salamanca, València i Saragossa, la competició va resultar ser una mostra vibrant del talent i la passió que hi ha a la Soci per aquest esport.

Després d’intensos i disputats partits, els campions d’aquesta jornada van ser:
– 1a categoria masculina: Ibon Mintegui i Nacho Agudo, de Pádel País Vasco
– 2a categoria masculina: David García i José Manuel Alejos, de Pádel Zaragoza
– Categoria mixta: Rebeca Martín i Jordi Rus, de Pàdel Mallorca

Cal destacar que l’ambient durant tot el torneig va ser excepcional, i tant jugadors com espectadors van gaudir de valent tant durant la competició, com durant els àpats i moments de convivència, que sens dubte van afavorir la creació de llaços entre els companys i companyes de la Soci de diferents territoris, però amb una afició en comú: el pàdel.

Amb el final de la Copa Associació de Pàdel a Àvila, les expectatives ja estan posades en la propera edició, que tindrà lloc l’any vinent a València. Una cita ineludible per als amants del pàdel, que ja esperen amb expectació la propera trobada.

Entrada anterior
Història Barcelona visita la península de Cornualla
Entrada següent
Cantada d’havaneres a l’INOUT Hostel
Menú