Esquí Madrid celebra el Nadal a la neu

Aquest any, les famílies amants de l’esquí a Madrid han optat per celebrar el Nadal a la muntanya. Dues emocionants expedicions van marcar el final i l’inici de l’any, portant dos grups de famílies als famosos centres d’esquí de Baqueira i Formigal-Panticosa, respectivament.

Des del 18 fins al 22 de desembre, un grup de famílies es van aventurar a les imponents muntanyes de Baqueira. Amb el pintoresc paisatge i pistes perfectament cuidades, Baqueira ofereix una experiència inigualable per als amants de l’esquí i els entusiastes de la neu. Els dies es van omplir de desafiaments a les pistes i càlids moments a la vora de la xemeneia.

L’esperit festiu va continuar del 26 de desembre al 2 de gener, quan un altre grup de famílies es van dirigir a Formigal-Panticosa. Aquest complex ofereix una varietat de pistes per a tots els nivells, des de principiants fins a experts, garantint diversió per a tothom. La diversitat d’activitats, juntament amb l’hospitalitat de la regió, va fer que l’experiència fos formidable.

Aquestes vacances d’esquí van ser perfectes, i els membres d’Esquí Madrid s’ho van passar genial: alegria i emoció dins i fora de les pistes!

Entrada anterior
Excursiones y Visitas Culturales Alicante visita El Campello
Entrada següent
Golf Girona: torneig i dinar de Nadal solidaris
Menú