Excursiones y Visitas Culturales Alicante visita El Campello

El dijous 30 de novembre, els companys i companyes d’Excursiones y Visitas Culturales Alicante van passar un dia fantàstic visitant El Campello.

Primer van fer una visita guiada al jaciment de la Illeta dels Banyets, proper al port esportiu. Tot i la reduïda extensió, és de gran importància, ja que les restes identificades demostren una àmplia seqüència cultural i històrica. L’illa, ocupada des de finals de l’any 3000 aC i fins al segle XI, va ser un important port comercial des d’on es dominaven les vies marítimes i les vies d’interior.

A continuació, van poder pujar a la Torre Vigia de la Illeta del segle XVI, construïda per prevenir la població dels atacs dels pirates barbarescos i declarada Bé d’Interès Cultural. El grup va tenir la sort de comptar amb un responsable de l’Ajuntament d’El Campello, que els va acompanyar i els va explicar la història, i van poder accedir a la terrassa de manera extraordinària.

Després de les visites culturals, es van quedar a dinar al Club Nàutic, i alguns van arribar a veure la subhasta de peix de la Confraria de Pescadors. Tot un luxe de sortida!

Entrada anterior
Camaraderia al Torneig de Nadal de Golf Córdoba
Entrada següent
Esquí Madrid celebra el Nadal a la neu
Menú