Golf Girona: torneig i dinar de Nadal solidaris

El 15 de desembre, els companys de Golf Girona van dedicar la jornada a causes solidàries: primer van disputar el Torneig Solidari de Nadal a Mas Tapiolas i tot seguit van celebrar el dinar de Nadal de la secció amb finalitats benèfiques.

Així, un total de 40 jugadors van participar en el torneig de parelles pitch & putt, que va ser una jornada plena d’emoció i camaraderia. Després de la competició, els participants al torneig i algun company més de la secció, van gaudir d’un animat àpat de Nadal.

Durant el dinar, es va dur a terme el sorteig d’un pernil ibèric, amb l’objectiu de recaptar fons per a una noble causa. A través de la venda de butlletes, es van aconseguir fons per a l’associació Junts i Endavant de Banyoles, que es dedica a facilitar el lleure, la formació i l’esport a persones amb discapacitat intel·lectual. Entre les moltes activitats que duen a terme, gestionen el bar-restaurant del Centre Cívic el Travertí, on, dies després del dinar, representants de Junts i Endavant i de la secció de Golf Girona, amb Josep Busquets al capdavant, es van trobar per fer l’acte protocol·lari de l’entrega dels fons recaptats.

Aquest esdeveniment, no només destaca la passió pel golf de Golf Girona, sinó també l’esperit solidari i la generositat dels seus membres, que han contribuït a fer del Nadal una època de donar i compartir.

Entrada anterior
Esquí Madrid celebra el Nadal a la neu
Entrada següent
Els Reis d’Orient a la Soci: experiència màgica
Menú