Astúries, solidaritat en bici

Voluntariat

Astúries, solidaritat en bici

“Ha estat una jornada per a ells inoblidable, sobretot perquè s’han sentit valorats per unes persones que no coneixien i que els han prestat tota l’atenció perquè gaudissin d’una excursió fantàstica”. Són paraules de la monitora que va acompanyar el grup de nois i noies, la majoria dels quals de 18 anys i en risc d’exclusió social, a la sortida de la Soci. L’activitat s’emmarca en el PAS-Voluntaris de “la Caixa” i va dur-la a terme per la secció BTT Asturias amb el delegat, Ivan Ardura, al capdavant.

          Un grup de 32 ciclistes, entre els companys i companyes de la secció asturians, i els seus convidats especials, va sortir d’Oviedo a primera hora en autocar per arribar pel volts de les 11 a la localitat d’Entrago per iniciar la popular Senda del Oso, nom que rep per ser lloc habitat per ossos. “Teníem l’esperança de veure’n si més no un, però no hi va haver sort”, explica el delegat asturià.

Bicicleta i museu

Es tracta d’un recorregut molt agradable, amb un paisatge i uns paratges encisadors, “com el del pantà de Valdemurrio, on vam dinar”, afegeix el delegat, i on els qui van voler es van poder banyar a les fredes aigües de l’enclavament. Ja a la tarda, una visita al museu Casa de l’Os, va posar el colofó a la jornada.

          Com no podia ser de cap altra manera, en tot moment es van seguir l’estricte protocol de seguretat, amb les mascaretes i tots els participants guardant la distància de seguretat. Enhorabona!

Entrada anterior
Bàsquet Barcelona acaba la Lliga
Entrada següent
Els encanta submergir-se
Menú