L’Empordà i Màlaga, unides pel pàdel!

La secció Pàdel Empordà va fer llista de ‘seleccionables’ entre els seus ‘palistes’ disponibles, per desplaçar-se a Màlaga, per disputar un torneig amistós amb els seus col·legues de la secció Pádel Málaga, que van batejar amb el nom de ‘Copa Espeto’.

Trobaba entre seccions

Finalment l’expedició empordanesa va estar formada per 16 seleccionats, que van enfrontar-se a les parelles amfitriones “que van ser unes rivals de molt de nivell”, segons explica el delegar empordanès Albert Vilosa.

          En la primera jornada, de dissabte, es van jugar els partits entre totes les parelles, que van donar com a resultat un quadre de semifinals amb dues parelles andaluses i dues de catalanes, amb una final entre una parella de casa i una de visitant.

La ‘Copa Espeto’ es queda a casa

Finalment, la Copa Espeto es va quedar a casa, “però la verita tés que tots els qui van prendre part d’aquesta trobada entre amics de l’Empordà i de Màlaga, units per pertànyer a la Soci, ens vàrem sentir guanyadors autèntics”, destaquen els delegats d’ambdues seccions, l’Albert i en Gustavo Ruiz.

Dinar de ‘germanor’

La trobada va tenir com a últim acte, el dinar de ‘germanor’ entre tots els participants, presidit per un ambient de “molt bona armonía” que va acabar amb tot el personal cantant cantant a capela i emplaçant-se per a futures trobades.      Punt, set, partit i Soci!

Entrada anterior
Club de Lectura: son devoradors de llibres
Entrada següent
Història Mallorca és una secció aplicada
Menú