Ciclisme Mallorca no para de rodar!

Després d’uns quants dissabtes sense poder sortir a pedalar per l’illa de Mallorca, a causa del mal temps, el dia 9 de març (que tampoc van poder sortir), van celebrar el dinar trimestral, al qual hi van assistir 25 membres de Ciclisme Mallorca “sa Poltrú”.

La festa va tenir lloc a sa Blanquera, a prop de Sant Llorenç des Cardassar. “Per dinar, el cuiner oficial del grup, Gabriel Servera “Figó”, ens va preparar un boníssim arròs brut, del qual no en va quedar ni un gra dins l’olla”, comenta Miquel Ferrer, delegat de la secció.

A les postres, després d’entregar Oscars d’or al mecànic, Josep Mayol; al fotògraf, Xerafí Pons, i al cronista, Josep Cortès, a més d’una copa d’argent al cuiner, Gabriel Servera, es van concretar tots els aspectes del viatge a Màlaga i Cadis que faran a mitjan mes de maig.

Per fi, el dissabte 16 de març el grup va poder sortir amb bicicleta i van poder finalitzar la ruta prevista, que era la número 438, que comença i acaba a Manacor, passant per Son Negre, Son Carrió, Sa Torre Nova, Son Servera (on van realitzar el pertinent avituallament), Pula, Artà, Carrossa, Pou Colomer i Conies, amb un recorregut aproximat de 54 km.

Ciclisme Mallorca gaudeix de molt bona salut! Apunta-t’hi tu també aquí.

Entrada anterior
Artemisa Gentileschi, una de les artistes més importants del segle XVII
Entrada següent
Atletismo Burgos participa en una cursa solidària
Menú