Atletismo Burgos participa en una cursa solidària

El diumenge 17 de març, Atletismo Burgos, amb Gregorio Horga al capdavant, va participar al III Trail Haciendo Sed, disputat a l’entorn del castell de Burgos, amb sortida i meta a la plaça del Rey San Fernando, als peus de la catedral. Un punt de trobada des d’on es va poder seguir la prova en tot moment via streaming a través d’una pantalla gegant, col·locada per al gaudi dels molts burgalesos que s’hi van acostar.

5.000 euros recaptats a favor de l’Associació ABAJ
Al marge del tema esportiu, l’Asociación Deportiva Haciendo Sed va aconseguir reunir en aquesta tercera edició del trail un total de 5.000 euros que seran lliurats a l’Asociación Burgalesa para la Rehabilitación del Juego Patológico (ABAJ), mentre que van ser més de 860 els participants que van prendre la sortida a la prova, pertanyents a 23 províncies diferents.

Tots ells van creuar la meta situada als peus de la catedral de Burgos en una autèntica festa de l’esport, amb una gran expectació al llarg de tot el recorregut.

Va destacar el bon temps, el bon ambient, el suport dels més de 100 voluntaris que ja formen part del segell d’identitat de la prova, la bellesa del recorregut i la bona organització per part de l’Asociación Haciendo Sed Burgos. Una associació que va néixer fa cinc anys, i fa tres anys que està decidida a apostar pels seus valors, l’amistat, l’esport i la solidaritat en forma de cursa.

Entrada anterior
Ciclisme Mallorca no para de rodar!
Entrada següent
La Coral Caelum en concert
Menú