Bàsquet Barcelona inicia nova temporada!

Els companys de la secció es troben cada dimarts, de 20.30 a 23 hores, al pavelló de l’escola Betània Patmos, per jugar amb un dels quatre equips que té la secció: Celtics, Jugoplastika, Can 60 i Barna Lakers.

Durant la temporada disputen la Lliga Social i la Copa Social, a més del Torneig de Nadal, el partit All Stars i altres torneigs socials. I també participen a la Copa Associació, que enfronta totes les seccions de bàsquet de la Soci d’arreu del territori.

Ja comença a ser una tradició que Celtics i Jugoplastika s’ho acabin jugant tot a la darrera jugada de l’última de les 18 jornades de Lliga “superdisputades”. La temporada 2022-2023, el títol de Lliga Social va caure a favor dels Celtics, però a la Copa Social la victòria va ser per a la Jugoplastika. L’equip Can 60, per la seva banda, amb incorporacions de nous empleats de CaixaBank, va estar a punt de competir pels títols, però lesions de darrera hora van debilitar l’equip. Igualment, Barna Lakers va ser un rival difícil de batre durant tota la temporada.

Si t’agrada el bàsquet, informa-te’n i apunta’t tu també a Bàsquet Barcelona aquí!

Entrada anterior
Vela Andalucía Oriental amb el Proyecto Ilusión
Entrada següent
Música Popular Tenerife: música que arriba al cor
Menú