Música Popular Tenerife: música que arriba al cor

Ahir, els nostres companys i companyes de Música Popular Tenerife van tenir el privilegi de visitar l’Asilo de Ancianos de Santa Cruz, on van compartir moments de joia, emoció i música amb un públic veritablement especial. La sala es va omplir de vida amb l’assistència d’unes 100 persones, entre residents, dedicats empleats i afectuosos familiars, creant un ambient màgic. El seu repertori de dotze temes va ressonar a les parets de l’asil, i va omplir l’aire amb melodies que han resistit el pas del temps.

Un dia de connexió i alegria
Música Popular Tenerife ja ens té acostumats a aquest tipus de concerts, en què la música transcendeix generacions i els uneix en un moment únic d’alegria i camaraderia. La música és un llenguatge universal que toca les ànimes i recorda els residents moments de les seves vides passades.

El poder transformador de la música
L’actuació a l’Asilo de Ancianos de Santa Cruz no va ser només una interpretació musical; va ser un acte d’amor, respecte i gratitud cap als nostres grans. La música uneix cors i, ahir, van demostrar que pot tocar les vides de tothom, sense importar l’edat. Com sempre, un concert inoblidable!

Entrada anterior
Bàsquet Barcelona inicia nova temporada!
Entrada següent
Visita guiada pel nucli antic de Girona: apunta-t’hi!
Menú