Actividades Subacuáticas Madrid torna a l’aigua

L’espera va ser llarga però la rencontre va valer la pena. “A la fi! Han estat mesos de resignada espera i que hem passat amb moltes ganes que les condicions fossin les adequades per permetre una desescalada que possibilités tornar a vestir-nos amb el neoprè!”, ens explica Francisco Javier Toro, l’incombustibles delegat de la secció Actividades Subacuáticas Madrid.

          I va arribar l’estiu i es van donar les condicions perquè la secció convoqués una sortida que va ser molt especial. “Hi havia moltes ganes de veure’ns i això va fer que en seguida que vam enviar la convocatòria, les inscripcions va ser immediates”.

          El lloc de trobada va ser a la platja de La Herradura, al litoral de Granada i un dels enclavaments més emblemàtics de la costa mediterrànies per fer-hi immersions, amb un fons marí impressionant.

          “La sortida va ser de cap de setmana i vam tenir l’oportunitat de fer dues immersions”, explica el delegat. “L’aigua estava gelada, a una temperatura de agua 15 graus, la qual cosa però no ens va ni immutar”, afegeix.

Planificar la temporada

Afortunadament però, fora de l’aigua la temperatura era agradablement estiuenca.

          Cal dir que “el primer dia de la sortida, el dissabte, vam celebrar un dinar de ‘treball’ per posar-nos al dia sobre els projectes de la secció i planificar les sortides per a la temporada present”. 

          I cal afegir, que tots els companys i companyes participants en la sortida de la secció dels submarinistes madrilenys, estaven vacunats.

Entrada anterior
Bàsquet Barcelona, el triple de la Soci
Entrada següent
Gastronomía Bilbao: taller de ‘sushi’ per a gent gran
Menú