QUÈ FEM?… SETMANA DEL 29 D’AGOST AL 4 DE SETEMBRE

La setmana del 29 d’AGOST al 4 de SETEMBRE, l’AGENDA de la SOCI ens proposa les activitats següents:

DILLUNS 29 d’AGOST

SENDERISMO TENERIFE mobilitza el seu grup de companys i companyes per afrontar la caminada que completi la ruta des d’Afur per Tamadiste, Tangana, Roque de las Bodegas i Almaciga de l’Anell Insular per la costa. La intenció és arribar fins a Benijo, on el grup recuperarà forces. Fa bona pinta!

DIMECRES 31 d’AGOST

GOLF MALLORCA disputa el segon torneig de la seva Copa Social 5 Camps. En aquesta ocasió, l’escenari serà el camp d’Andratx i puntuaran els 4 millors resultats del circuit. Som-hi!

DIJOUS 1 de SETEMBRE

CINE MADRID organitza el cicle ‘Cibeles de Cine’ amb el visionat de la pel·lícula ‘Rescat a Nova York’, una deliciosa ‘action movie’ ambientada en un futur immediat: l’avió del president dels EUA es segrestat per un grup radical… Hi haurà tertúlia.

GOLF TENERIFE disputa el Campionat Social corresponent al mes de setembre, al camp Buenavista Golf, amb sortida al camp a partir de les 9:40 hores.

DIVENDRES 2 de SETEMBRE

GOLF BARCELONA disputa el seu torneig social al camp del club Golf El Prat, es tracta del cinquè torneig del 28è Campionat Social de la secció pionera del golf associatiu.

GOLF GIRONA organitza la 7 a Jubilats Cup de Pitch%Putt, al club Franciac Golf.

DISSABTE 3 de SETEMBRE

ACTIVIDADES SUBACUÁTICAS VALENCIA convoca els seus components a prendre part en luna escapada de cap de setmana per practicar el submarinisme a la reserva marítima de Tabarca.

TRIATLÓN Y CARRERAS POPULARES VALENCIA se cita amb els seus triatletes per participar junts en la Mediterránea Triatlón Valencia. Espectacular!

DIUMENGE 4 de SETEMBRE

TRIATLÓ I FONDISTES BARCELONA farà ‘doblet’ aquest diumenge, ja que d’una banda, els seus triatletes estan convocats per participar en el Gavà Triatló, mentre que els seus corredors ho estan per prendre part en la Cursa Atlètica Poble Nou, en aquest districte de Barcelona.

Entrada anterior
Pesca Huelva i Gastronomía Andalucía Occidental, solidaritat en clau de Soci
Entrada següent
Bàsquet Barcelona disputa su ‘All Star’
Menú