Baloncesto Bizkaia-Araba torna a aixecar la Copa

El dissabte 25 de maig va tenir lloc a Madrid la XIII Copa Associació de Bàsquet, on es van donar cita les seccions de bàsquet de la Soci de Barcelona, ​​Biscaia-Araba, Múrcia i l’amfitriona i organitzadora d’aquesta edició: Madrid, amb el delegat Miguel Ángel Parra al capdavant de l’operatiu.

Els partits es van disputar durant el matí de dissabte, al Complex Esportiu Antonio Magariños (antiga seu de l’Estudiantes), situat al carrer Serrano de Madrid. Es van jugar a temps corregut i, com era d’esperar, tots els jugadors van donar el màxim per aconseguir la victòria per al seu equip.

Els esforços van donar fruits i, a la final, van arribar les seccions de Barcelona i de Biscaia-Araba, que van disputar un partit d’infart que va acabar en empat a 54 punts. Per complir els horaris de la Copa, tots dos equips van estar d’acord que el guanyador es decidís a tirs lliures, i així es va fer. Després dels nervis del moment, alguns tirs lliures encistellats i altres, pocs, fallats… Baloncesto Bizkaia-Araba es va proclamar vencedora de la Copa! I ja en porten set al palmarès. Enhorabona!

Barcelona va ser subcampiona i Madrid va quedar en tercera posició, seguida de Múrcia. Xabier González Vegas, de Biscaia-Araba, va ser proclamat MVP de la competició. I ja tots esperen amb ganes la propera convocatòria, que tindrà lloc el 2025 en una seu encara per confirmar.

Rivalitat a la pista, però amistat fora. Com sempre, va quedar clar durant la competició i també al sopar i entrega de trofeus, on els participants, a més de comentar les millors jugades, van poder compartir unes rialles i posar de manifest les magnífiques relacions que hi ha entre els components de tots els equips. Això és la Soci!

Entrada anterior
Coneix la vida i l’obra de Giacomo Puccini, en el centenari de la seva mort
Entrada següent
Montaña Navarra: sortida al cim de Lerdengibel
Menú