Assistents al primer acte social presencial, opinen…

Com heu pogut llegir en la notícia que antecedeix a aquesta, el primer acte presencial al local social de la Soci, que va tenir lloc el 27 de maig, i que es va emmarcar en la presentació del llibre Tres maletes, escrit per la nostra companya, M. Àngels Sellés, va ser molt ben rebut per a les persones que hi van assistir, i que van omplir l’aforament limitat pel Covid-19 que es va habilitar, en el jardí exterior de la nostra seu.

          Tot seguit, us presentem un recull d’opinions recollides a rajaploma, entre els assistents. Per primera vegada, des que es va declarar la pandèmia i el posterior estat d’alarma, el local tornava a obrir les seves portes. L’ocasió s’ho val…

Anna Abarca

Beneficiària

“Amb il·lusió he assistit a la presentació del llibre Tres maletes, i he gaudit amb  un acte molt ben estructurat, amb participació de diferents ponents. Tot plegat  un bon retorn a la ‘normalitat’”.

Mario Ribas

Associat

“Tarda de temperatura magnifica. Molt impressionat de veure el pati de la Soci amb tant de públic, en un acte molt ben portat i amb gent de nivell: periodistes, tertulians televisius, directora d’entitats –que, crec, col·laboren amb Fundació Caixa–, etcètera. Ah! I la veu de la cantant, la Dolça López, que va donar calidesa i emoció a l’acte. Em va agradar també molt el que van dir les autores. A més, tothom va ser concís i breu i la veritat és que he passat una tarda excepcional  la Soci.”

Consol de Palacio

Professora

“Aquesta tarda de final de maig assolellada i nítida afavoreix les ganes de retornar a la vida cultural presencial. M’ agradat com ha conduït l’acte la periodista l’Elisenda Soriguera, amb les intervencions de totes  les persones de la taula. La música, amoroseix la vetllada. L’emoció traspua l’ambient, tot els assistents ens sentim immigrants, emplaçant-nos a assolir somnis Tres Maletes plenes de llàgrimes, records, somnis i esperança en un món més just i humà.

Gràcies de tot cor per fer-me gaudir d’un acte com aquest.”

Marcel

Educador social i beneficiari

“La veritat és que no em pensava que a una presentació d’un llibre hi vingués tanta gent! Jo vinc a la Soci a teatre i esta ple, però per un llibre, m’ha sorprès, la veritat. Molt bé l’acte, molt ben dissenyat, molt encertades  les persones que han presentat el llibre i les seves intervencions. Aplaudeixo el discurs acollidor que s’ha transmès vers les persones migrades, que es temàtica del llibre. Molt bé per la Soci que faci més actes culturals!”

Entrada anterior
Primer (i brillant) acte social presencial a la Soci
Entrada següent
Els últims i els primers, Petanca Barcelona…
Menú