Èxit de l’actuació de Los Otros en una residència de la tercera edat

El dimecres 8 de maig, la banda Los Otros, de la secció de Música Moderna Madrid, ha fet un concert solidari a la residència de la tercera edat La Suiza Santa Rita de Robledo de Chavela (Madrid).

“Ens havien comentat les persones que tenen cura dels residents que aquests eren molt rockers. Impressionant! Se sabien totes les cançons i les que no se sabien se les aprenien sobre la marxa. José Raúl, com a veu cantant, ha estat el nexe d’unió amb aquest públic tan proper, i la resta hem participat d’aquesta comunió. Ha estat realment meravellós veure com es divertien, com es movien dins de les possibilitats de cadascú, i molt reconfortant per a nosaltres haver pogut oferir la nostra afició per aconseguir per a ells un dia diferent”, comenta Alberto Escárate, membre de Los Otros.

Tant els residents com els cuidadors els han demanat que tornin, i els nostres companys de Música Moderna Madrid ja estan desitjant fer-ho. “Ha estat una experiència inoblidable”, observa Alberto.

El sentiment que genera i la felicitat que transmeten aquestes actuacions, tant als associats i associades com als receptors, és el que fa veritablement gran la Soci.

“Gràcies a La Suiza Santa Rita per aquesta oportunitat i a la Soci per donar-nos els mitjans per poder-ho fer”, conclou Alberto. Gràcies a vosaltres per fer-ho possible!

Entrada anterior
Coneix la vida i l’obra de l’escultora Camille Claudel
Entrada següent
Arrenca la secció de Vehículos Clásicos Murcia
Menú