Arnau Pérez guanya a Orpesa

La victòria en aquesta clàssica del calendari valencià es va produir en el marc de la trobada de triatletes de la Soci

Els triatletes de la Soci que van acudir ala sisè Triatló Associació, la trobada que va tenir lloc a terres valencianes, concretament de la Plana, ho van fer amb el repte de participar en una de les proves més destacades del calendari valencià, com és el Triatló d’Orpesa.

Hi va haver representació de Barcelona, de Madrid, de Bilbao i de València. I precisament un dels nostres triatletes va brillar amb llum pròpia i va superar tots els altres participants de la seva categoria i especialitat.

Es tracta d’Arnau Pérez Grau, el guanyador absolut en la modalitat Olympic Sub-23. Després de nedar 1500 metres en les aigües de la platja de la Conxa, de completar el circuït de 45 km en bicicleta i de cobrir el recorregut de 10 km de carrera a peu, el triatleta de la secció Triatló i Fondistes Barcelona va pujar a dalt de tot del podi amb el mallot de la Soci.

Nedador i el quart triatló

“Vaig començar a practicar aquesta disciplina l’estiu passat i de fet el d’Orpesa ha estat el quart triatló en què he participat”, ens explica Arnau.

Cal dir però, que el nostre triatleta campió és un consumat nedador. Des de petit que la natació ha estat el seu esport predilecte, que ha practicat a un nivell alt i en què ha  guanyat competicions d’àmbit estatal, en diverses categories. Enhorabona Arnau!

Entrada anterior
Màster Xef a la bilbaïna
Entrada següent
Gastronomia ecològica
Menú