Màster Xef a la bilbaïna

El concurs de ‘pintxos’ de Gastronomía Bilbao va ser una delícia i un regal per als paladars

Molt bon nivell, moltes ganes de fer-ho bé i millor ambient, aquest va ser el saldo altament positiu del primer Màster Xef Social de Pintxos organitzat per la secció Gastronomía Bilbao, que va tenir lloc a les instal·lacions de Kitchen Academy de la localitat de Getxo.

Els gastrònoms i les gastrònomes biscaïns, amb el delegat José Hurtado dirigint l’operatiu, s’ho van passar la mar de bé preparant i assaborint una varietat de pintxos la qualitat dels quals costaria de trobar a tot Bilbao!

“La qualitat fou extraordinària i, sobretot, cal destacar que al concurs s’hi van apuntar, a més de la penya de sempre, companys i companyes nous”, destaca el delegat.

Preparacions com el Crostini de peres amb formatge de cabra i ametlles fou de les més celebrades i dona una idea de què la cosa anava de veres…

Per llepar-s’hi els dits!

Cada grup de xefs havien de preparar quatre pintxos diferents i cinc unitats de cadascun, quatre per al sopar i un per al jurat. La veritat és que tots els companys i companyes participants van estar molt inspirats.

En qualsevol cas, el veredicte del jurat va atorgar el primer premi a la cuadrilla formada per José Manuel Fernando Rodríguez Bergareche, Joseba Gurtubay i José Hurtado de Mendoza.

“Els cullerots estan enlairats i la propera competició promet emocions fortes i sabors exquisits”, vaticina un dels guanyadors. Enhorabona!

Entrada següent
Arnau Pérez guanya a Orpesa
Menú