Amor, pandèmia i Teatral!

La Teatral va fer vibrar el públic amb una obra plena de sensibilitat, en clau de comèdia.

Es respirava l’ambient de les grans ocasions! “Hem rigut, ens ho hem passat molt bé i, en definitiva, hem gaudir de bon teatre, fet amb estima i sensibilitat”, així s’expressava un assistent a la primera de les quatre representacions que la Teatral va fer de la seva última estrena, ‘Amor en temps de la Covid-19’.

          Es tracta d’una obra coral, amb un repartiment de 15 actors i actrius, de generacions diferents, “amb el valor afegit d’incloure un actor amb síndrome d’Asperger, ja que la companyia de la Soci fa teatre inclusiu”, explica l’autora i directora de l’obra, la companya M. Àngels Sellés.

Tres obres independents

‘Amor en temps de la Covid-19’, consta de tres obres de ‘microteatre’, completament independents una de l’altra, amb el denominador comú de l’amor i el Coronavirus.

          Les obres estan ambientades a la Barcelona del 2020, en el moment històric en què la pandèmia va infectar el món. I cada obra ens mostra una situació i un tipus d’amor diferent, on queda palès que tot i les notícies adverses, la vida flueix i les dones i els homes se segueixen movent pels sentiments i neguits personals, al marge dels grans successos del món”, afegeix la directora.

          En totes les representacions, que va tenir lloc a la sala d’actes del local social del carrer Sardenya, es van exhaurir les localitats.

Streaming: la Teatral a casa

D’altra banda, ‘Amor en temps de la Covid-19’ passarà a la història de la veterana secció de teatre per ser la primera que es va retransmetre en directe per streaming i a través de la plataforma Zoom.

          D’aquesta manera, tota la gran família de la Soci, és a dir, tots els associats i associades que formen part de la nostra entitat, van poder seguir en directe la representació, còmodament, des de casa. Enhorabona!

Entrada anterior
Abraçada solidària de Gastronomia Jaén
Entrada següent
Montaña Madrid corona els ‘7 picos’
Menú