Alacant aposta pel falutx, i guanya!

La secció Remo Alicante fa regates setmanals. En un context complicat per les precaucions sanitàries que s’han de seguir per evitar els contagis de Covid, Alacant és una de les demarcacions que està tenint un comportament més dinàmic en els darrers mesos de l’any i els primers d’aquest 2022.

Noves seccions

Són diverses les seccions s’han creat de nova fornada amb el segell alacantí, entre les quals la dedicada a l’esport de rem: “Ens vam crear l’octubre de 2019, i en un principi vam completar dos ‘faluchos’ de 8 remers cadascun, però la pandèmia ens va obligar a suspendre les activitats, era març del 2020”, explica la seva delegada, Cuca Gómez.

Secció en creixement

“A la represa, ja no érem tants, degut a què altres companys i companyes han preferit esperar a veure com acaba d’evolucionar el tema de la Covid-19”, afegeix la delegada.

Això no obstant, Remo Alicante va mantenir les il·lusions intactes i, en el moment d’escriure aquesta informació, la secció havia rebut més peticions d’inscripció. “Fins al punt, que estem pendents de trobar un segon monitor per tornar a completar un segon ‘falucho’, com a l’inici”, comenta Cuca.

Una regata a la setmana

El programa d’activitats de Remo Alicante preveu la realització d’una sortida a la setmana, d’una hora i mitja de durada, “que la veritat és que se’ns fa molt curta”.

Cal tenir en compte que Alacant té una clima benigne durant tot l’any, la qual cosa possibilita la sortida durant tot l’any, sense problemes de fred. “Ens ho passem molt bé, fent un esport esforçat, molt d’equip, i la prova és que molt rar és quan ens falla algú”, conclou la delegada.

Remo Alicante, compta amb tu!

Entrada anterior
A València, aposten per la multiaventura!!!
Entrada següent
Alacant, ‘sava nova’ amb ganes de marxa
Menú