XXII Copa Associació de Futbol Sala a Bilbao

Els dies 2 i 3 de juny, i després de 3 anys d’aturada a causa de la pandèmia, va tenir lloc a Bilbao la XXII Copa Associació de Futbol Sala.

A més de tots els participants a les seccions de futbol sala de la Soci d’arreu de l’Estat, i de les seves famílies, hi van assistir Dolça López, de la Junta Directiva de l’Associació; Rodolfo González, director de Recursos Humans de la DT Nord, i José Manuel Malmierca, delegat de Fútbol Sala Bizkaia i organitzador de la Copa d’enguany. Tots tres van adreçar unes paraules als assistents durant la copa de benvinguda, que va tenir lloc el divendres al vespre.

El dissabte es van disputar tots els partits en dos pavellons: San Inazio i Deusto. Després de suar de valent la samarreta, es van proclamar campions de la Copa els companys de Futbol Sala Empordà-La Selva, i en la competició de veterans, va vèncer la secció amfitriona, Fútbol Sala Bizkaia.

A més dels guanyadors de totes dues competicions, es van lliurar els següents premis:

  • Sotscampions: Mallorca (sèniors) i Mollet (veterans)
  • Esportivitat: Mallorca (sèniors) i Eivissa i Formentera (veterans)
  • Millor porter: Josep Parra de FS Empordà-La Selva (sèniors) i Raul Aranda de FS Bizkaia
  • Pitxitxi: Marc Parra de FS Empordà-La Selva (sèniors) i Manu Russo de FS Bizkaia (veterans)

Enhorabona als guanyadors i a tots els participants! Com sempre, la companyonia va regnar en aquesta jornada d’esport i associacionisme.

Consulta aquí totes les fotos de la Copa!

Entrada anterior
Caminantes Bizkaia a San Juan de Gaztelugatxe
Entrada següent
Èxit en l’Open Day de la Soci a Àvila
Menú