Èxit en l’Open Day de la Soci a Àvila

Amb moltes ganes de jugar a pàdel, de conèixer i de participar a l’Associació, una vintena d’assistents, entre associats i associades i empleats i empleades de CaixaBank, es van donar cita el dissabte 3 de juny per participar en l’Open Day de la Soci a Àvila.

La jornada va començar amb un esmorzar on es van poder conèixer tots, i durant el qual Ireneo Galán, rector de Castella i Lleó i delegat de Pádel Ávila, els va presentar l’Associació del Personal de “la Caixa”.

Després d’explicar el format del torneig de pàdel, van començar els partits, que eren a 12 minuts, amb 3 minuts entre rotacions de pistes. Cada jugador tenia un número, i l’organització anava assignant a cada jugador la pista, el company i els rivals. La puntuació es feia de manera individual, per diferència de jocs guanyats i perduts. Un format divertit i entretingut, on van poder jugar gairebé tots amb tots i tots contra tots.

Un cop acabat el joc, sobre les 14.30 hores, es va donar pas al dinar de germanor, al qual hi va assistir el DAN d’Àvila Ciutat de CaixaBank, Óscar Pérez Blázquez. Durant l’àpat van poder comentar els partits, i també les inquietuds i les ganes de fer activitats dins de l’Associació: així, s’ha aparaulat crear les seccions de Caminantes, Música Moderna, Ciclismo i Teatro Ávila, i s’ha reactivat la secció de Pádel Ávila. Èxit total!

Entrada anterior
XXII Copa Associació de Futbol Sala a Bilbao
Entrada següent
La Coral Caelum actua dins el Cicle Maig Coral 2023
Menú