Volen ser noves seccions…

Tenim sobre la taula 12 propostes obertes en fase de creació per ser noves seccions de la Soci. Si estàs interessat o interessada en alguna d’elles, envia’ns un correu electrònic a ssee@lasoci.org, indicant-nos la secció i el teu nom i cognoms, i passarem la informació al promotor o promotora per tal que pugui organitzar-la.

Caminantes Ávila: es busquen companys i companyes per quedar per fer excursions a peu, ja sigui en un entorn urbà, o bé per la muntanya.

Excursiones y Visitas Culturales Valencia: es presenta aquesta proposta de nova secció per organitzar sortides per als aficionats a la història local amb interès per aprendre el màxim de coses sobre els orígens i el passat de la seva comunitat, amb visites a llocs emblemàtics.

Gastronomía Ávila: cuinar plegats i degustar després els àpats preparats, això és del que volen gaudir també els companys i companyes d’Àvila.

Gòspel Barcelona: es busquen veus de totes les tessitures per crear a Barcelona un cor de gòspel. Tothom que s’hi vulgui afegir s’ha de posar en contacte amb la Soci. Assagen els dimecres, de 18.15 a 19.15 hores, a la seu social.

Karting Córdoba i Kàrting Girona: t’agradaria posar-te a prova, conduint un kart per corbes, girs, xicanes, etc.? Apunta’t a les noves seccions de Karting Córdoba i Kàrting Girona, que estan en procés de creació.

Lectura Tenerife: es busca personal a Tenerife per formar un club de lectura en què es proposin llibres per llegir i comentar en grup.

Multiaventura Murcia: són moltes les activitats que es poden incloure en el concepte “multiaventura”, enteses en el marc de la participació familiar i la proposta d’experimentar emocions diverses.

Música Moderna Mallorca i Música Moderna Valencia: es busquen col·legues per crear una secció de música moderna a Mallorca i també a València, és a dir, grups per assajar i interpretar versions dels clàssics de pop i rock de tota la vida!

Pickleball Sevilla: participa en un esport de pales que combina elements del tennis, pàdel, bàdminton i tennis de taula, en què dos o quatre jugadors colpegen una bola per sobre d’una xarxa, buscant anotar punts i guanyar sets.

Yoga y Pilates Salamanca: des de Salamanca proposen crear una secció dedicada a tenir cura de la salut mental i física, a partir de dues tècniques orientals tan conegudes en aquest àmbit com son el ioga i el Pilates.

Entrada anterior
Nedar, pedalar i córrer amb els colors de la Soci
Entrada següent
Vela Andalucía Oriental amb el Proyecto Ilusión
Menú