Vela y Motonáutica Cádiz comparteix activitats nàutiques amb l’Asociación Pequeño Tesoro

El delegat de Vela y Motonáutica Cádiz, Juan Manuel Jiménez, juntament amb altres membres de la secció, van organitzar una activitat a Chiclana de la Frontera, dedicada a l’Asociación Pequeño Tesoro, un centre d’acollida per a nens i joves, als quals s’intenta oferir un ambient tan semblant com sigui possible a una llar familiar durant tot l’any.

El dijous 10 d’agost, vuit nois d’aquest centre, d’entre 8 i 17 anys, es van presentar al port amb ganes de passar una tarda d’activitats nàutiques diverses, a càrrec de l’empresa Actividades Náuticas Gurri. Van compartir l’activitat amb alguns dels fills de companys associats que no es van voler perdre l’oportunitat de conviure-hi.

L’empresa es va portar de meravella i va posar a la seva disposició fins a 3 monitors que van estar en tot moment amb els nois, fent dinàmica de jocs i oferint-los tot el material de què disposava. Tot i que havien negociat un temps, van estar amb els nois fins que va tancar el servei de vigilància de la platja de la Creu Roja.

A mitja tarda, es va fer una parada per reposar forces amb un berenar, que fills més petits d’altres associats (que no podien participar a l’activitat) havien preparat per compartir amb tots els participants.

Els menors van quedar encantats, s’ho van passar d’allò més bé, i des del centre van agrair molt l’activitat. Igualment, els fills de companys associats que hi van participar també van gaudir de valent, van conviure amb els altres menors i van conèixer una realitat diferent.

En definitiva, una gran i satisfactòria experiència, en què van fer feliços per una estona aquests nois, que no han tingut una vida fàcil.

Entrada anterior
Karting Granada s’estrena!
Entrada següent
Gastronomía Burgos cuina per a la gent gran
Menú