Tenis de Mesa Burgos disputa la Lliga d’Empreses

A Burgos hi tenim una secció molt benavinguda i alhora molt competitiva. Ens en fa cinc cèntims el seu delegat, Clement Monge:

          Tennis de Mesa Burgos torna a la palestra, després d’una temporada suspesa a causa de la pandèmia. Immersos al XXXIV Campionat d’Empreses de Tennis de Taula de Burgos, que disputen 10 equips pel sistema de lliga, enfrontant-nos tots contra tots, a dues voltes.

          Els inicis al campionat, a primers d’octubre, no van ser brillants, sinó titubejants. No trobàvem el nostre nivell de joc. És clar, portàvem any i mig sense agafar la pala, que se’ns havia quedat oxidada… i el braç.

          Així, no va ser estrany que debutéssim perdent el primer partit, amb l’actual líder, però progressivament vam anar recuperant sensacions i, fins al moment de lliurar aquesta nota, no hem tornat a perdre.

El mateix bloc

Pel que fa al nostre equip, no s’han produït gaires canvis, únicament la baixa de Merche, que portava amb nosaltres des del principi, mentre que va tornar a l’equip José Julio. Així, Tennis de Mesa Burgos per a la temporada 2021/22 queda compost pels següents jugadors: Roberto Pérez Paniego, Roberto Ortiz Covarrubias, José Julio Mínguez Sanz, Miquel Àngel Pérez Mediavilla, Alfonso García González, Raúl Presa González i qui escriu Clemente Monge Agustín .

Primers llocs

El nostre objectiu és lluitar pels primers llocs, sense renunciar, i si la sort ens acompanya als partits claus, a lluitar per la primera plaça.

          En el moment d’escriure aquesta nota, Tennis de Mesa Burgos ocupa el tercer lloc a la classificació, amb la particularitat que tenim un partit ajornat amb l’actual líder al qual, en cas de guanyar-lo, li prendrem tan posició tan preuada. Aquí estem!

Entrada anterior
Alacant, ‘sava nova’ amb ganes de marxa
Entrada següent
Vela Andalucía Oriental, una secció amb bon vent
Menú