Sortida de tardor de Fotografia Girona

El dia 21 de novembre, nou membres de la secció de Fotografia Girona van realitzar la sortida de tardor. La cita va començar al Capsacosta (ctra. N-260 d’Olot a Ripoll), amb un recorregut pintoresc que va conduir-los a través d’indrets com Sant Salvador de Bianya i una pista forestal accessible per a turismes fins a la carretera de la Vall del Bac, que porta fins a Sant Pau de Segúries.

Aquest itinerari de 5 quilòmetres va oferir als participants l’oportunitat de submergir-se en la bellesa dels boscos, amb diverses espècies d’arbres com arços, aurons, grèvols, castanyers, i cirerers de bosc. Un autèntic espectacle cromàtic va envoltar els fotògrafs, amb una paleta de colors torrats que va captar l’atenció de tots.

Els més experimentats van exercir de tutors per als menys experts, compartint coneixements i consells sobre les últimes novetats en Photoshop i Lightroom. A banda de les converses sobre les tecnologies de retoc d’imatges, la jornada va ser una oportunitat perfecta per gaudir de la natura i fomentar la companyonia entre els membres.

Per culminar el dia amb una nota alta, els participants van compartir un àpat al restaurant dels Ossos de Santa Pau. Sens dubte, una jornada per recordar en l’àlbum de les experiències fotogràfiques de la secció de Girona.

Entrada anterior
Surf Asturias i la Fundación Deportiva Montevil: jornada de surf inclusiu
Entrada següent
Gastronomia i Juegos de Mesa Tenerife: la combinació perfecta
Menú