QUÈ FEM?… SETMANA DEL 9 AL AL 15 DE GENER

Per a la setmana del 2 al 8 de GENER, l’AGENDA de la SOCI ens proposa les activitats següents:

DILLUNS 9 de GENER

TENNIS BARCELONA obre el termini d’inscripcions de nous tennistes per participar els torneigs socials de la històrica secció barcelonina. T’hi apuntes?

DIMARTS 10 de GENER

BRIDGE BARCELONA disputa una Pool Didàctica a BBO (Real Bridge, que comença a les 18.30 i s’acabarà a les 20.00 hores.

DIMECRES 11 de GENER

BRIDGE BARCELONA disputa la final del Torneig de Tardor, per equips del Luc Soudan, amb mans preparades i a través de la plataforma BBO (Real Bridge.

CAMINANTS BARCELONA convoca el seu personal per completar la ruta del Passeig pel Bosc de Suanya, per la Riera de Rajadell, el Gorg Blau i la Font de la Girada. És a Manresa. Pinta molt bé!

GOLF VALENCIA disputa el Torneig Social al camp del club Oliva Nova Golf, amb sortides cada 8 minuts, la primera a les 8.56 hores.   

DIJOUS 12 de GENER

CAMINANTS TARRAGONA convoca el seu personal per completar la seva primera sortida de l’any, la ruta d’anada i tornada entre les localitats del Catllar a l’Argilaga. Bon debut!

GOLF MENORCA disputa la primera ronda del Torneig Social d’Hivern; els partits es disputaran dels dies 12 al 15 de gener. Ben jugat!

DIVENDRES 13 de GENER

CAMINANTES ALICANTE convoca el seu personal per completar la Ruta Circular per la Serralada de La Carrasqueta.

DISSABTE 14 de GENER

ACTIVITATS SOCI organitza el ‘Concert Fusió’ al CaixaForum Madrid, amb la participació de la Coral Caelum de Barcelona i els grups de Música Moderna Madrid: No Time i Los Otros. Comença a les 18.00 hores i hi sou tots i totes convidats!!!

ACTIVITATS SOCI organitza la representació de l’obra ‘El crèdit’ de la Teatral, la companyia de la secció Teatre Barcelona, a la Fundació Sa Nostra de Mallorca. La funció començarà a les 17.00 hores i hi sou tots i totes convidats!!!

DIUMENGE 15 de GENER

GOLF SEVILLA disputa el Torneig Social Pies Blancos a Isla Canela ‘Old Course’. Som-hi!  

TRIATLÓ I FONDISTES BARCELONA convoca els seus i les seves fondistes a participar en la cursa Quart i Mitja de Sitges. Bravo!

Entrada anterior
Copa Bàsquet: Granada es va marcar un ‘triple’
Entrada següent
‘Concert Fusió’ al CaixaForum Madrid
Menú