Copa Bàsquet: Granada es va marcar un ‘triple’

Va ser la festa de la cistella en clau associativa. El bàsquet associatiu va tornar a tocar sostre.

          “Ha estat una Copa amb molt bon ambient, tant dins com a fora de la pista”, era el comentari generals dels participants de les vuit seccions presents, entre les quals l’amfitriona i organitzadora de l’esdeveniment, Baloncesto Granada, amb el seu delegat, Jorge Juan Vanegas, al capdavant de tot l’operatiu.

Vuit seccions

I a la pista, les vuit seccions participants les quals, totes, van tenir els seus bons moments, però una vegada més, Baloncesto Bizkaia-Araba va fer bons els pronòstics que l’apuntaven com la favorita intractable a la victòria.    

          Els biscaïns juguen molt bé i, a més, tenen jugadors joves (una molt bona notícia en clau associativa). A més de les seccions local i campiona, van completar el quadre: Bàsquet Barcelona, Baloncesto Campo de Gibraltar, Baloncesto Sevilla, Baloncesto Almería, Baloncesto Murcia i Baloncesto Madrid. Els partits es van disputar al pavelló del ‘Complejo Deportivo Bola de Oro, ubicat al carrer Santo Sepulcro de Granada.

Bon bàsquet

Els vuit equips es van dividir en dos grups de quatre equips i els dos primers de cada grup van disputar la gran final.

            Baloncesto Almería va donar la campanada, classificant-se per disputar la gran final contra els vigents campions, Bàsquet Bizkaia-Araba. Els companys biscaïns, van mostrar-se superiors i es van acabar imposant per un 46 a 72, el resultat final que mostrava el marcador electrònic del pavelló granadí. El company biscaí, Ramon Torres, va ser nomenat MVP del torneig.

Algeciras 2023

El colofó a una jornada molt intensa, va ser el sopar de germanor i lliurament de trofeus, que les delegacions de les sis seccions participants van celebrar al restaurant de l’hotel, i que va comptar amb la presència de la presidenta, Victòria de Lucas, i de la vicepresidenta, Elisa Códer. 

          La vetllada va tornar a posar de manifest les magnífiques relacions entre els components de tots els equips. I, com és costum, es va procedir per ‘aclamació de la concurrència’ a convidar els companys de la secció Baloncesto Campo de Gibraltar, a ser els amfitrions de la Copa 2023. El seu delegat, Javier Fajardo, va acceptar la proposta.

          Algeciras ens espera!…

Entrada anterior
El Barri Gòtic amb sabor nadalenc
Entrada següent
QUÈ FEM?… SETMANA DEL 9 AL AL 15 DE GENER
Menú