QUÈ FEM?… SETMANA DEL 4 AL 10 DE JULIOL

La setmana del 4 al 10 DE JULIOL, l’AGENDA de la SOCI ens proposa les activitats següents:

DILLUNS 4 de JULIOL

CAMINANTS BARCELONAcomença l’apassionant viatge de fi de temporada als Dolomites de Brenta connexió amb Madonna de Campiglio. Tornen el 16 de juliol! Bon viatge!

DIMARTS 5 de JULIOL

FUTBOL SALA EMPORDÀ i FUTBOL SALA LA SELVA disputen el seu tradicional partit amistós, en aquesta ocasió sota el cartell de Festa d’Estiu, a Figueres.  

DIMECRES 6 de JULIOL

FÚTBOL 7 BURGOS juga un partit entre els seus components dividits en dos equips, que començarà a les 21h a les instal·lacions esportives Esther San Miguel. Som-hi!

DIJOUS 7 de JULIOL

GOLF MENORCA disputa la primera ronda del seu Torneig Social d’Estiu, que s’allargarà fins al diumenge.  

GOLF TENERIFE disputa el seu Torneig Social al camp Amarilla Golf, amb sortida a partir de les 9.40h. Ànims!

GOLF TOLEDO disputa el seu Torneig Social d’Estiu al camp de la Dehesa.

DIVENDRES 8 de JULIOL

HAVANERES AL LOCAL SOCIAL I A CASA: En el marc dels concerts de ‘Música a la Fresca’, celebrats als jardins del local social i retransmesos en directe a través d’streaming, us oferim una cantada d’havaneres, acompanyada del tradicional ‘rom cremat’ i coca per a tothom. Comencem a les 20h. Hi sou tots convidats!

DISSABTE 9 de JULIOL

ACTIVITADES SUBAQUÁTICAS MADRID, la secció dels submarinistes madrilenys, ens convoca a la sortida de cap de setmana a Cabo de Palos.  Espectacular!

DIUMENGE 10 de JULIOL

MUNTANYA BARCELONA convoca els seus membres a l’expedició per completar la segona part del GR 10 Cauterets – Luchon, que travessa el Pirineu francès.

Entrada anterior
Ja és nostra! La Soci es patrimonialitza
Entrada següent
Gastronomia Bilbao ofereix un taller de cuina solidari
Menú