QUÈ FEM?… SETMANA DEL 27 DE JUNY AL 3 DE JULIOL

La setmana del 27 de JUNY al 3 DE JULIOL, l’AGENDA de la SOCI ens proposa les activitats següents:

DIMARTS 28 de JUNY

GASTRONOMÍA ZARAGOZA organitza un sopar gastronòmic per a tots els seus components i al qual estan convidats també tots els membres de la Soci que s’hi hagin inscrit.

DIMECRES 29 de JUNY

EXCURSIONS I VISITES CULTURALS GIRONA ens convida a una preciosa caminada per les ribes del riu Onyar, amb visita a la granja Mas Bes inclosa. Som-hi!

KARTING ASTURIAS disputa el seu gran premi corresponent a la temporada d’estiu, al circuit Karts Soto Dueñas II, puntuable per al Campionat Social 2022.

DIJOUS 30 de JUNY

CONCERT AL LOCAL SOCIAL I A CASA: En el marc dels concerts de ‘Música a la Fresca’, celebrats als jardins del local social i retransmesos en directe a través d’streaming, us oferim el recital que ens ha preparat el grup de Música Moderna Barcelona, ‘La Banda’. Garantits els millors clàssics i una dosi de bona marxa!  

DISSABTE 2 de JULIOL

ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES CATALUNYA, la secció dels submarinistes catalans, ens convoca a la sortida de cap de setmana (es marxa dissabte i es torna diumenge) al Cap de Creus, per dur a terme una de les primeres immersions de la temporada d’estiu. Espectacular!

Entrada anterior
Rússia i Ucraïna, les claus d’una guerra inexplicable
Entrada següent
Ja és nostra! La Soci es patrimonialitza
Menú