QUÈ FEM?… SETMANA DEL 26 DE SETEMBRE AL 2 D’OCTUBRE

La setmana del 26 de SETEMBRE al 2 d’OCTUBRE, l’AGENDA de la SOCI ens proposa les activitats següents:

DILLUNS 26 de SETEMBRE

GASTRONOMÍA VALENCIA organitza per als seus membres cursets de cuina, en vuit sessions pràctiques con practicas de cuina valenciana i per a nivells d’aprenentatge diferents: iniciació, mig i superior. Què motivador!

DIMARTS 27 de SETEMBRE

PIRAGÜISMO TENERIFE convoca els seus membres per dur a terme una sortida en caiac de mar. Serà per la costa de Tabaiba, amb la idea de practicar tècniques de navegació i paleig.

CAMINANTS BAGES-BERGADÀ convoca els seus membres a la sortida que el grup ha preparat pels camins rurals de la localitat de Fonollosa.

DIMECRES 28 de SETEMBRE

BRIDGE BARCELONA convoca els seus membres a participar en la Trobada de Cloenda de la Temporada 2022, que tindrà lloc a la sala de jocs de taula de la seu social, on també tindrà lloc la Pool Social de clasura. No hi faltis!

EXCURSIONS I VISITES CULTURALS GIRONA cita el seu grup per desplaçar-se fins a Barcelona, amb l’objectiu de visitar el Port de Barcelona. Per a no pèrdre-se-la!

GOLF MALLORCA continua disputant el seu Torneig Social 5 Camps, i en aquesta ocasió la disputa serà al camp de Son Antem, amb sortides ‘shotgun’ a les 09.00 hores.

DIVENDRES 30 de SETEMBRE

TRIATLÓN Y FONDISTAS SEVILLA convoca els seus corredors per participar en la 34a edició la Cursa Nocturna del Guadalquivir a Sevilla KH-7, que recupera la sortida i arribada al Paseo de las Delicias.

DISSABTE 1 d’OCTUBRE

GASTRONOMÍA SEVILLA organitza un Taller de Sushi, en el format CookStorming. T’hi apuntes?

HISTORIA GRANADA ha preparat per als companys i companyes que hi son inscrits, una visita cultural a la Plaza Nueva, Paseos de la Alhambra i Cuesta de Gomérez. Interessant!

DIUMENGE 25 de SETEMBRE

TRIATLÓN Y FONDISTAS SEVILLA fa ‘doblet’ i, aquesta vegada, convoca els seus triatletes per participar en el ‘Desafío Doñana Triatlón’, a Sanlúcar de Barrameda (Cadis), una de les proves més emblemàtiques del calendari de les triatlons a nivell nacional. Es tracta d’una prova que, d’entrada, altera l’ordre habitual de les proves de triatló, ja que comença per una cursa de 80 km de ciclisme, tot seguit es tracta de nedar 1.000 metres i s’acaba amb 20 km de cursa a peu. Som-hi! 

ACTIVITAT SOCIAL: La Soci ens convida novament a participar en una sortida guiada per visitar el barri barceloní de Pedralbes, concretament en un itinerari per seu entorn medieval i modernista. La visita comença al Reial Monestir, entre altres llocs, inclou també la finca Güell obra d’Antoni Gaudí i els jardins del Pala Reial. Que ja no hi ha places? Cap problema, la visita es repetirà el 6 de novembre…

Entrada anterior
Taller de Glòria Florensa sobre la relació amb els diners…
Entrada següent
Jaume Carbonell guanya el Concurs de Fotografia 2022
Menú