Jaume Carbonell guanya el Concurs de Fotografia 2022

Aquest estiu ha estat especial, per moltes raons i, sobretot, perquè es van poder recuperar els millors costums de cada casa. I a la Soci, vam recuperar el d’organitzar el Concurs de Fotografia, obert a tots els membres del nostre ampli col·lectiu.

          Es tractava de captar la imatge de l’estiu, amb els ulls, la sensibilitat i l’espontaneïtat d’un dels nostres i la resposta ha estat molt bona, ja que al tancament del termini de presentació, un centenar de participants havien enviat les seves fotografies a l’organització.

Concurs de Fotografia 2022

El 4 de setembre va finalitzar el termini per poder presentar fotografies al certamen. Es van rebre prop d’un centenar d’instantànies, de concursats de llocs molt diversos.

          Després de procedir a una acurada selecció, el jurat encarregat de decidir la fotografia guanyadora, va emetre el seu veredicte.

I el guanyador és…

Com és lògic en aquests casos, les fotografies no anaven signades, per tant el nom del guanyador/a, el jurat no el va saber fins que no va decidir quina era la fotografia escollida.

          El guanyador del Concurs de Fotografia 2022, és Jaume Carbonell Berge, per l’obra Espectacle de la natura. A banda de la satisfacció personal, el premiat podrà gaudir d’una estada de dues nits (en habitació doble en hotel de la cadena Eurostars Hotel Company d’Espanya), en una ciutat d’Espanya, d’Andorra o de Portugal.

Marc Vilallonga, la ‘mirada’ infantil

El jurat també va decidir premiar la fotografia Còctel en remull, de Marc Vilallonga Mentuy, en categoria infantil, per la seva gràcia i originalitat.

          El jove fotògraf, ha obtingut una caixa regal de Kiddy’s World com a premi.

          Enhorabona!

Entrada anterior
QUÈ FEM?… SETMANA DEL 26 DE SETEMBRE AL 2 D’OCTUBRE
Entrada següent
Apunta’t a Pilates, paga la pena!
Menú