QUÈ FEM?… SETMANA DEL 23 AL AL 29 DE GENER

Per a la setmana del 23 al 29 de GENER, l’AGENDA de la SOCI ens proposa les activitats següents:

DILLUNS 23 de GENER

JOCS DE TAULA MALLORCA disputa la seva Lliga Social de Truc, per parelles i per trios. Les parelles s’escolliran entre els participants, tots contra tots i els trios jugaran entre ells, mentre que es puntuarà individualment entre els guanyadors del trio, amb un màxim de 4 partides per jugador. 

DIMARTS 24 de GENER

PIRAGÜISMO TENERIFE organitza una sortida amb caiac de mar per la costa de Radazul i fins a Tabaiba.

DIMECRES 25 de GENER

EXCURSIONES I VISITAS CULTURALES ALICANTE convoca el seu personal per a la sortida que la secció farà a Oriola, amb visita guiada a la ciutat, que inclou dinar en un restaurant de la zona.

ACTIVITAT SOCI 25-G amb la convocatòria de visites guiades al Madrid dels Austries, la Sevilla de les tradicions, la Valencia romana i la Barcelona del barri de Sarrià. Som-hi!

FOTOGRAFIA GIRONA organitza la festa de cloenda de curs, amb l’acte de lliurament de premis i presentació de projectes per al 2023.

DIJOUS 26 de GENER

GOLF MENORCA disputa la segona ronda del Torneig Social d’Hivern; els partits es disputaran dels dies 26 al 29 de gener. Ben jugat!

HISTÒRIA MALLORCA té previst dur a terme la visita per als escenaris de la Guerra de Successió i el desembarcament a Mallorca el 1715. 

DISSABTE 28 de GENER

GOLF MALLORCA organitza la primera prova de la Lliga Social 2023, al Club Son Antem-Oest, per la modalitat Stableford Handicap i sortida a camp a les 9 hores.

PÁDEL ALICANTE organitza el XIX Torneig Social de Pádel 2023, en format ‘americà, es a dir, que tots juguen formant parelles amb tots i contra tots.

DIUMENGE 29 de GENER

TRIATLÓN Y FONDISTAS SEVILLA convoca els seus corredors per participar l’EDP Mitja Marató de Sevilla, amb sortida fixada a les 9 hores al Paseo de las Delicias, a l’alçada de la Glorieta de Buenos Aires, on també està fixada l’arribada.

Entrada anterior
25-G: Madrid, Sevilla, València i Barcelona…
Entrada següent
L’11 de febrer, la Soci ‘juga’ a Valencia!
Menú