L’11 de febrer, la Soci ‘juga’ a Valencia!

El dissabte 11 de febrer, a les 17.00 hores, no et perdis ‘El señor de las bicis’, de Fidel Rodríguez, interpretada per la companyia La Teatral de la secció Teatre Barcelona.

          L’obra és una amable contemplació dels nous problemes que van sorgint amb l’allargament de la vida humana: entre d’altres, el legítim dret de cada persona de l’anomenada tercera edat que, mancada de relació amorosa o de parella, vulgui refer la seva vida sentimental deixant de banda l’opinió o l’oposició de fills, germans o altra família per, en definitiva, ser feliç. Tot plegat explicat en clau de bon humor.


CaixaForum València

La funció tindrà lloc a CaixaForum València (Eduardo Primo Yúfera, 1A), i està oberta a empleats/ades de CaixaBank i la Fundació “la Caixa” (associats/ades o no), i els seus familiars.


Donar a conèixer la Soci!

Un dels objectius de l’acte, és donar a conèixer l’Associació del Personal entre tots els companys i companyes de CaixaBank i la Fundació “la Caixa” que encara no son dels nostres.

          Per tant, si ets membre de l’Associació del Personal de “la Caixa”, recorda accedir al nostre web amb el teu usuari i contrasenya per inscriure’t a l’esdeveniment com a associat, associada o familiar beneficiari, i poder apuntar acompanyants no membres de la Soci.

Entrada anterior
QUÈ FEM?… SETMANA DEL 23 AL AL 29 DE GENER
Entrada següent
Taller presencial per a fotògrafs amb el mòbil
Menú