QUÈ FEM?… SETMANA DEL 19 AL 25 DE SETEMBRE

La setmana del 19 al 25 de SETEMBRE, l’AGENDA de la SOCI ens proposa les activitats següents:

DIMARTS 20 de SETEMBRE

PIRAGÜISMO TENERIFE convoca els seus membres per dur a terme una sortida en caiac de mar. Serà per la costa de Tabaiba, amb la idea de practicar tècniques de navegació i paleig.

CONFERÈNCIA SOCI: Per què he vingut a aquest món? A les 19h a l’auditori de la seu social, Tony Estruch ens ofereix una xerrada sobre la manera de trobar el ‘geni’ que tots portem a dins. En directe per streaming a través de la web de la Soci.

DIMECRES 21 de SETEMBRE

BRIDGE BARCELONA convoca els seus membres a prendre part en la Pool 342 on-line del RealBridge, que començarà a la les 17 hores. 

CAMINANTS BARCELONA cita el seu grup per a una caminada pel Montseny, amb l’objectiu de completar la ruta Forestal de Fontmartina a Silvetum. Per a no pèrdre-se-la!

GOLF VALENCIA organitza el seu Campionat Social al Club de Golf Las Pinaíllas, amb la primera sortida fixada a les 9.30 hores.

DIJOUS 22 de SETEMBRE

GOLF MALLORCA organitza el seu Torneig Social 9  Forats, al camp del club de gol de Pollença, amb sortides ‘shotgun’ a les 17.00 hores. Després, sopar de colla, al mateix club.

SENDERISMO TENERIFE proposa als seus caminants de fer la ruta dels Hornitos de Cho Joro, un traçat assequible d’uns 10 km entre Pinos i Lava de l’erupció del volcà de Trevejos, sortint des d’Arenas Negras fins a San José de Llanos.  

DIVENDRES 23 de SETEMBRE

TEATRE BARCELONA es deplaça a Lleida per representar-hi la seva obra El crèdit, al CaixaForum de Lleida a les 18 hores. Molta merda!

DISSABTE 24 de SETEMBRE

ACTIVIDADES SUBACUÁTICAS MADRID torna a visitar la reserva de Cabo de Palos per dur a terme un cap de setmana d’immersions i emocions. T’hi apuntes?

COPA ANDALUSIA DE GOLF: el camp de l’Almerimar Golf d’Almeria acollirà la Copa Andalusia de Golf, amb la secció Golf Almeria d’amfitriona, compartint participació amb Golf Sevilla, Golf Málaga i Golf Granada. La sortida és a les 9 hores.  

DIUMENGE 25 de SETEMBRE

TRIATLÓN Y CARRERAS POPULARES VALENCIA convoca els seus triatletes per participar en el triatló Infinitri Half & Olympic Triathlon de Burriana. Som-hi!  

Entrada anterior
La Videoteca de la Soci, el recull del que fem…
Entrada següent
El 4 d’octubre comença el Curs de Fotografia Digital
Menú