La Videoteca de la Soci, el recull del que fem…

Tots els vídeos de les activitats de les nostres seccions culturals i esportives que tenim penjats a la web, els hem agrupat en la pestanya “Videoteca”, perfectament visible en el menú inicial de la nostra pàgina web lasoci.org.

          Dins d’aquest ‘calaix de sastre’, hi trobem una primera subdivisió que classifica el material per la seva tipologia en:

Activitats socials i familiars

Vídeos de les activitats que la Soci organitza per a gaudi dels associats i famílies, com per exemple les converses telemàtiques amb els Reis d’Orient, el Concurs de ‘Troncs de Nadal’, etcètera.

Seccions esportives i culturals

Els vídeos que recullen les activitats dutes a terme per les nostres seccions esportives i culturals, així com les Copes Associació, etcètera.

Entrevistes, tallers i esdeveniments

Les entrevistes que enregistrem a personatges de notorietat, com la que vam fer al Dr, Bonaventura Clotet, en els inicis de la pandèmia, així com els tallers tècnics i d’aprenentatge que s’imparteixen telemàticament perquè puguin ser visionats i revisats, els vídeos de les activitats solidàries i dels esdeveniments socials que s’organitzen regularment, com les trobades d’associats, etcètera.

Teatre, música i exposicions

Vídeos dels enregistraments de les obres de la companyia la Teatral, els vídeos musicals de la secció Cant Coral i de les seccions de música popular i moderna, etcètera.

Una videoteca viva que s’ha de fer créixer

La intenció és que aquesta videoteca es vagi nodrint de documents nous, és que això que animem a tots els companys que facin activitats que enregistrin alguns moments per immortalitzar l’experiència i que quedi penjada a la nostra web.

          Ànims!

Entrada anterior
A Sevilla, ens agrada no deixar de córrer
Entrada següent
QUÈ FEM?… SETMANA DEL 19 AL 25 DE SETEMBRE
Menú