QUÈ FEM?… SETMANA DEL 13 AL 19 DE JUNY

La setmana del 13 al 19 DE JUNY ve marcada per la celebració de la Copa Associació de Golf, entre altres activitats que l’AGENDA de la SOCI ens proposa des de tot el territori:

DILLUNS 13 de JUNY

CAMINANTS LLEIDA organitza una expedició molt atractiva als Pics d’Europa… Espectacular! 

DIMARTS 14 de JUNY

GOLF SEVILLA disputa el seu Torneig Social als camps del club Valle del Guadina, puntuable per al ranquing de la secció. El torneig es juga els dies 14 i 15 de juny.

DIMECRES 15 de JUNY

GASTRONOMIA BAIX EMPORDÀ convoca els seus fidels a la Trobada Gastronòmica a l’Hotel S’Agaró, on els col·legues de l’equip escollit per a l’ocasió prepararà per a la resta dels comensals el sopar de la trobada, amb productes de la terra i supervisats pel xef de l’hotel.

ACTIVITAT SOCIAL: La Social ens convida a participar a un sortida guiada per visitar el parc del Laberint d’Horta, una de les reserves botàniques més visitades i fotografiades de la ciutat de Barcelona.

GASTRONOMÍA BILBAO ens convoca al sopar social que, emmarcat en el pla d’acció social, els gastrònoms biscaïns prepararan conjuntament amb els residents de l’Associació San Nikolás Zabalik.

DIJOUS 16 de JUNY

EXCURSIONES Y VISITAS CULTURALES ALICANTE ens proposa de fer una interessantíssima visita guiada a l’Exposició Internacional ‘Gladiadores. Herois del Coliseu’ que s’exposa al MARQ de la ciutat alacantina. Per a no perdre-se-la!

DIVENDRES 17 de JUNY

A Huelva es disputa la XVII COPA ASSOCIACIÓ DE GOLF 2022, organitzada per la secció local i que concentra la majoria de seccions golfistes de la Soci per viure una experiència única de competició sana i, sobretot, s’associacionisme. El torneig es disputa el divendres i el dissabte.

DISSABTE 18 de JUNY

ACTIVIDADES SUBACUÁTICAS MADRID porta a terme la seva primera immersió de la temporada, organitzada conjuntament amb el centre de busseig Open Water la Herradura, de la costa de Granada. La sortida està programa per al cap de setmana. Som-hi!

DIUMENGE 19 de JUNY

VELA Y MOTONÁUTICA CÁDIZ organitza una espectacular sortida amb veler des del port esportiu de Sancti Petri, d’unes 4 hores de durada per presenciar la posta de sol davant de la platja de la Barrosa. Paga la pena!

TEATRE BARCELONA representa l’obra ‘El señor de las bicis’ al modul de dones de la presó de Can Brians, en la setmana de la Solidaritat que organitza aquest centre penitenciari i emmarcada en el pla d’acció social. La Teatral afronta una experiència emotiva, solidària i molt especial.

Entrada anterior
Sevilla i el ‘drive’ més solidari
Entrada següent
Golf Girona i Golf Barcelona disputen la Copa Ryder
Menú